Fart på i Aakirkeby: Motocross hitter i alle aldre

I denne uge er der fuld fart over feltet i Aakirkeby - for der er nemlig motocross træningslejr, og der er deltagere fra 5 år til over 50 år.
Uge 29 byder på masser af adrenalin og benzin i blodet. Aakirkeby Cross Klubs motocross afholder nemlig træningslejr. Alle deltagerne kører alle fem hverdage, og her kører de tre kvarter fire gange om dagen. Resten af tiden camperer de og spiser sammen.

- Det er jo helt fantastisk, at vi kan afholde en crosslejr med 78 deltagere. Det er tæt på udsolgt. Så vi har hænderne helt oppe over hovedet, siger Thomas Holst, der er bestyrelsesmedlem i Aakirkeby Cross Klub.

Den yngste deltager er 5 år og den ældste er lidt over 50 år.

- Det er meget hyggeligt, men også udfordrende. Du skal køre cross seks dage i træk, og det kan godt blive lidt hårdt, siger deltager Markus Emil Jørgensen på 15 år. Han deltager i træningslejren for 9. gang i træk.

- Det er sjovt og hyggeligt, og man kender flere og flere, fortæller deltager Jannich Anker Mørkgaard på 13 år, der er taget fra Hillerød for at deltage for 5. år i træk.

- Det gør os til nogle meget bedre crosskørere at deltage. Trænerne er rigtig dygtige til at fortælle os, hvad vi skal, og få os til at føle os trygge, tilføjer Markus Emil Jørgensen.

Træningslejren afsluttes med Bornholmercrossløbet, der afholdes på lørdag den 20. juli.