Kommunen tilbyder parrådgivning igen

Bornholms Regionskommune tilbyder igen kurser og rådgivning for par med børn, for at styrke parforholdet og forebygge skilsmisser.
Bornholms Regionskommune er igen gået ud med et tilbud til familier, der blandt andet skal reducere antallet af skilsmisser.

Det oplyses på regionskommunens hjemmeside.

Man behøver ikke at have problemer parforholdet for at deltage. Der er tale om forebyggende indsatser, for at styrke parforholdet i forhold til de udfordringer, der uundgåeligt følger af det, at være forældre.

Der tilbydes både kurser og samtaler.

Baggrunden er, at der i en travl hverdag kan være svært at give kærligheden gode vækstbetingelser. Alligevel er det et grundlæggende ønske for de fleste at have et godt parforhold og en tryg familie. På parkursus får man inspiration til at holde kærligheden ved lige.

Initiativet udbyders blandt andet under forkortelsen PREP, der står for: Praktiske Redskaber til et Engageret Parforhold.

Det er et forskningsbaseret og pædagogisk parforholdskursus. Kurset har en meget veldokumenteret effekt i forhold til at forebygge skilsmisser og samlivsbrud og skabe trivsel i parforholdet.

Alle familier med børn i alderen 0-18 år kursustilbud og bosiddende på Bornholm kan deltage i kurser og samtaler.