FM20: Rift om færgebilletterne

Allerede nu er der udsolgte afgange under folkemødeugen. De billigste billetter koster 799 kroner.
Der er stor rift om færgebilletterne til næste års folkemøde. Allerede her mere end syv måneder før Folkemødet går i gang er der udsolgte afgange, hvis man ønsker at rejse med bil.

Både onsdag den 10. juni, som er dagen før Folkemødet går i gang, og på åbningsdagen torsdag den 11. juni er der udsolgte afgange på overfarten fra Ystad til Rønne. Derudover ligger de billigste billetter på endnu ikke udsolgte afgange de to dage på mindst 899 kroner.

Kan man vente med at tage til Bornholm fredag den 12. juni kan man få billetter ned til 249 kroner, men det er på den sidste afgang klokken 20.30.

Det ser heller ikke for godt ud, når de mange gæster vil hjem fra Folkemødet. Faktisk er det lidt værre. Lørdag den 13. juni er der allerede tre ud af ni afgange, der er udsolgt for biler. På de resterende seks afgange koster billetten mindst 899 kroner.

Søndag den 14. er billedet det samme. Af de 11 afgange - Povl Anker sejler nemlig to ture - er de fire allerede udsolgt og på resten af afgangene koster billetterne mindst 899 kroner stykket.