Bornholmer valgt til DGIs hovedbestyrelse

DGI Bornholms formand, Ole Dreyer, er blevet valgt til hovedbestyrelsen i DGI.
Ole Dreyer fra Rønne er klar til to år i spidsen for dansk idræt. Han blev valgt til hovedbestyrelsen, da DGI holdt årsmøde i går i København. Det oplyser DGI i en pressemeddelelse.

Ole Dreyer har i flere år været suppleant til hovedbestyrelsen, men blev faktisk permanet medlem i januar, da Annette Vilhelmsen (der tidligere har været minister og formand for SF) trak sig.

Til DGI's årsmøde i DGI-byen i København den 2. november blev Ole Dreyer valgt som hovedbestyrelsesmedlem efter et kampvalg.

- Jeg trives rigtig godt i det idrætspolitiske arbejde. Jeg brænder for sagen og gør en dyd ud af at gøre en forskel for idrætten i Danmark og understøtte foreningerne, siger Ole Dreyer.

Udover at være medlem af DGI’s hovedbestyrelse er Ole Dreyer i gang med sit 7. år som formand for DGI Bornholm, og han er også er formand for Folkeoplysningsudvalget og Idrættens Videns- og Kompetenceråd i Bornholms Regionskommune. Ole Dreyer har tidligere også siddet i kommunalbestyrelsen på Bornholm.

Derudover har han stor fokus på seniorer i idræt.

- Der er så meget, vi kan tilbyde seniorerne inden for idræt og motion, lige fra stolegymnastik til gå-fællesskaber. Seniorerne skal ikke ud og lave en Ironman, men vi skal møde dem i øjenhøjde og understøtte deres behov, siger Ole Dreyer.

DGI er en af Danmarks største idrætsorganisationer med 6.400 foreninger og 1,6 millioner medlemmer.