Cykling: Bregnhøj forlænger kontrakt

BHS-Almeborg Bornholm har forlænget kontrakten med Mathias Bregnhøj, så han i 2020 kører sin fjerde sæson for holdet.
BHS-Almeborg Bornholm har forlænget kontrakten med Mathias Bregnhøj, som i 2020 skal tørne ud for holdet for fjerde sæson i træk.

Det er en glad og tilfreds team-manager som forventer sig en del af sin rytter til den kommende sæson.

- I Mathias har vi en yderst stabil og loyal rytter. Han har i år vundet en A-sejr, ligesom han har kørt en række gode topplaceringer ind, siger team-manager Christian Juul Andreasen.

Mathias Bregnhøj fortæller selv om den kommende sæson:

- Først og fremmest er jeg glad for at have forlænget min kontrakt med Bornholm. For hver af de tre sæsoner jeg har kørt på holdet, har jeg lagt et niveau på. Jeg håber, at kammeratskabet og de gode forhold vi nyder på holdet, kan hjælpe mig til at lægge yderligere på mit niveau og tage et skridt op, som vi senest har set det med min gode ven og faste værelseskammerat, Christoffer Lisson.

- Jeg er tryg ved, at holdet kan hjælpe mig med mine personlige ambitioner, og til gengæld er jeg klar til at yde alt for holdet, når det kræves af mig. Jeg tror vi går et spændende 2020 i møde. Jeg tripper allerede for at komme i gang, siger Mathias Bregnhøj om sin forlængelse af kontrakten med det bornholmske cykelhold.

Udover Mathia Bregnhøj, har holdet for nylig offentliggjort forlængelser med Mathias Matz, Thomas Rald Kaspersen, Emil Toudal og Mads Rahbek. Og man har indtil videre præsenteret fire nye ryttere i Frederik Muff, Frederik Irgens, Joshua Gudnitz og Benjamin Hertz.