Lokal LA formand ikke overrasket over nyt parti

Tidligere Liberal Alliance profil (LA) Simon Emil Ammitzbøll-Bille har stiftet et nyt parti efter sin exit fra LA. Det overrasker ikke lokalformand på Bornholm.
Lokalformanden i Liberal Alliance Bornholm (LA), Carsten Grønning har i 14 dage vidst, at Simon Emil Ammitzbøll-Bille ville stifte et nyt parti. Derfor kommer det ikke som en overraskelse.

- Det er en ærgerlig sag, fordi Simon Emil er en dygtig politiker. Jeg ville gerne have set ham blive i LA, men sådan kunne det ikke være, siger Carsten Grønning.

Det nye parti skal hedde Fremad, og i følge Carsten Grønning kan der blive tale om små nuancer af forskelle mellem LA og Fremad.

Lokalformanden frygter ikke, at der ikke er plads til begge partier på en stemmeseddel, men han kan godt være bange for, at der bliver stemmespild.

Han har endnu ikke kendskab til, om nogle af de lokale LA-folk vil skifte til det nye parti, men det lader heller ikke til at bekymre Carsten Grønning meget.

- LA Bornholm har fået flere medlemmer siden Folketingsvalget 2019, og det er jo det, jeg må forholde mig til som lokalformand, siger Carsten Grønning.