Direktør på turné: Bornholmske udfordringer luftes

Dansk Industris administrerende direktør lagde i dag vejen forbi Bornholm, og det gav flere bornholmske virksomheder mulighed for at tale om deres udfordringer.
Administrerende direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen, er på danmarksturné. I dag gik turen til Bornholm for at besøge flere bornholmske virksomheder.

- Jeg er her for at møde de virksomheder, som driver deres forretning her på Bornholm, og som udvikler deres produkter her på øen, siger Lars Sandahl Sørensen.

Bornholm er det andet stop på direktørens danmarksturné.

- Bornholm gør jo rigtig mange spændende ting, og der er store ambitioner om at kunne drive forretning herfra. Det er også vanskeligt og udfordrende at drive forretning her fra Bornholm, på grund af logistik, forklarer Lars Sandahl Sørensen.

Og alle de udfordringer var i dag på dagsordenen, da turen gik forbi Beck Packs System og Victor Vask.

- De problemer, vi har, eller dem, vi møder i hverdagen, beder vi selvfølgelig ham om at tage med, siger Kenn Kjellberg, direktør i Victor Vask.

Hos Beck Packs System er man blandt andet udfordret i forhold til rekruttering.

- Vi har selvfølgelig drøftet arbejdsmarkedet generelt og de udfordringer, vi står overfor i forhold til rekruttering ikke bare på kort bane, men også på lang bane, forklarer administrerende direktør i Beck Pack Systems Peter Vesløv.

Virksomhederne tror på, at et besøg fra den øverste direktør i Dansk Industri kan gavne - selv et mindre sted som Bornholm.

- Jeg tror, det ændrer det, at vores direktør, Lars Sandahl Sørensen, får de input med hjem, som han har behov for, når han har samtaler med politikerne, siger Kenn Kjellberg.

Og det er Lars Sandahl Sørensen helt enig i.

- Der er nogle meget store danske dagsordener, som i høj grad er aktuelle for Bornholm også, siger Lars Sandahl Sørensen.

Dansk Industri repræsenterer 11.000 virksomheder i alle grene af Danmark.